Pokojové rostliny - pozor na průvan
Proudění chladného vzduchu se nelíbí žádným pokojovým rostlinám, a to hlavně tehdy, když vegetují v dobře vytápěných místnostech. Proto dříve, než otevřete okno a začnete větrat, postavte pokojové rostliny dál od okna.
Rada z rubriky Co je důležité v únoru

Text z časopisu Naše Krásná zahrada
Ukázky starších článků najdete na nasekrasnazahrada
cz
Pokojové květiny
Pokojové květiny
cz
Pokojové květiny
Pokojové květiny
cz
Pokojové květiny
Pokojové květiny
cz
Pokojové květiny
Pokojové květiny
cz
Pokojové květiny květen 2010
Pokojové květiny květen 2010
Další informace v článcích o rostlinách
Pokojové rostliny - jak na to Pokojové rostliny
Kdyby rostliny mohly mluvit, bylo by všechno mnohem praktičtější. Mohly by nám třeba sdělit: Je mi zima na nohy! nebo Na slunci je mi příliš horko případně Tady je pro mne velká tma! Ale ony, bohužel, nemluví. A když si přinesete domu novou rostlinu, stojí před …
Svojtka & Co. s.r.o. | 14.09. 2007
Pokojové rostliny Pokojové rostliny
Pokojové rostliny - Krása v květech i v listech... Kniha seznamuje čtenáře s mnoha významnými pokojovými rostlinami pro byt, kancelář i zimní zahradu, a to na 350 špičkových barevných fotografiích a 140 kresbách. Najdete zde rady, jak pěstovat mnoho druhů pokojových …
Garten.cz | 07.11. 2016
Pokojové a balkonové rostliny Pokojové a balkonové rostliny
Rostliny jsou oživením každé zahrady i každého bytu, pomáhají udržovat zdravé prostředí. Tato kniha probírá detailně péči o rostliny, jejich zalévání, hnojení přesazování a boj se škůdci. V rozsáhlém lexikonu s 200 portréty rostlin si můžete vybrat optimální …
Svojtka & Co. s.r.o. | 28.04. 2009
Pokojové rostliny v zimě: Beaucarnea - sloní noha (TIP ZC CS) Pokojové rostliny v zimě
Přestože je venku mráz a sníh, pokojové rostliny jsou zelené a prodlužovací růst a vývoj pokračuje. Ale musíme dát pozor, abychom o rostliny nesprávnou péčí nepřišli. Pro rostliny jsou důležité vegetační faktory a pokud je jeden z nich v nedostatku, projeví …
Zahradní centra CS | 21.12. 2011
Přesazujeme pokojové rostliny (PROVOBIS) Přesazujeme pokojové rostliny
Rostliny pěstované v interiéru mají za sebou nejhorší část roku. S přibýváním denního světla a s vyššími teplotami je třeba dodat jim sílu do nové sezony, nejlépe přesazením do nového živného substrátu …
PRO VOBIS, s.r.o. | 27.03. 2012